Copertine

Copertine Retractabile

Copertinele retractabile( cu brate) sunt ideale pentru protectie impotriva razelor solare, ce permit reglarea unui unghi de inclinatie intre 0-90 grade. Aceste produse sunt fabricate din profile de aluminiu usoare dar in acelasi timp foarte rezistente, vopsite in camp electrostatic, pot fi vopsite in orice nuante de R.A.L. O gama variata de panze acrilice cu o mare diversitate de culori. Disponibile cu actionare manuala(cu manivela) sau automata(telecomanda sau comutator). La actionarea automata se poate opta pentru senzor de vant/soare. Sistemul de copertine mobile retractabile cu brate poate fi confectionat pana la dimensiunea de 12 m. latime cu deschidere de 3,5 m.

Copertine cu brate laterale

Copertinele cu brate laterale sunt copertine basculante cu brate articulate care asigura stabilitate si buna tensionare a panzei. Sistemul este recomandat pentru umbrirea si protejarea ferestrelor, balcoanelor, teraselor de dimensiuni mai mici. Montajul consolelor de prindere se poate face pe perete sau pe tavan. Bratele articulate au deschiderea standard de 50/70 cm cu posibilitatea de a se folosi brate cu o deschidere pana la 160 cm. Actionare manuala cu manivela, o gama larga de panze ce pot fi personalizate,inscriptionate in functie de cerintele dumneavoastra.

Copertine cu caseta

Copertinele cu caseta sunt copertine cu brate retractabile cu capace laterale si caseta confectionate din aluminiu care protejeaza panza, mecanismele si bratele retractabile impotriva deteriorari mecanice, prelungind totodata durata de viata. Cu un design elegant copertinele casetate sunt recomandate pentru protejarea teraselor. In varianta standard culoarea casetei este alba cu posibilitate de vopsire conform paletarului R.A.L. Unghiul de inclinare a bratelor este de la 5 pana la 40 de grade. Actionare manuala cu manivela sau electrica cu telecomanda. Dimensiuni maxime pentru acest model de copertina sunt latime :7m cu deschidere de 3m.

Copertine Fixe – Capotine

Confectionate din profile metalice sau aluminiu, acoperite cu panza acrilica sau poliplan(P.V.C.), cu posibilitatea de inscriptionare (logo) in functie de cerintele dumneavoastra. Pot fi confectionate in diferite forme si dimensiuni. Domenii de utilizare: magazine, chioscuri, terase si diverse spatii.
WhatsApp chat
Suna acum
Adresa