Inchideri terase

Inchideri cu caseta si ghidaje laterale

Sistemul de inchidere terase cu policristal transparent caseta si ghidaje laterale sunt o alternativa la sistemul obisnuit de geamuri folosit pentru protejarea teraselor ,balcoanelor, restaurantelor si foisoarelor. O modalitate simpla dar foarte eficienta de protejare impotriva vantului, ploii,si a zapezii. Sistemul va da posibilitatea de a ermetiza total spatiul inchis datorita sistemului de ghidare lateral si a policristalului care culiseaza in interiorul acestuia. Sistemul este format din caseta si ghidaje laterale din aluminiu vopsite in camp electrostatic actionat cu manivela cu posibilitatea de actionare electrica (cu motor si telecomanda). Sistemul se poate confectiona pana la dimensiuni de L400 / H300 cm, se pot vopsi in orice nuanta de R.A.L.

Inchideri terase cu tambur – tip rulou

Sistemul de inchideri terase cu tambur tip rulou este folosit pentru protejarea teraselor balcoanelor spatiilor deschise de vremea rea din anotimpul rece de ploaie zapada etc…. Sistemul are in componenta console de prindere pe perete sau tavan, tamburul pe care se ruleaza materialul si bara frontala de care se prind carligele de agatare montate in pardoseala. Datorita sistemului cu policristal transparent va puteti bucura intreaga zi de lumina naturala. Materialele folosite la sistemele de inchidere nu sunt afectate de temperaturile scazute sau de intemperii oferind comfortul dorit.

Inchideri terase cu capse si bride

Sistemele de inchideri terase cu policristal transparent de 0,8mm, sunt ideale pentru inchiderea spatiilor exterioare: terasa, balcon, foisor, pe durata anotimpului rece. Astfel spatiile inchise vor fi protejate de zapada, ploaie, vant etc. Acestea au proprietatea de a izola termic nefiind afectate de temperaturile scazute. Se poate opta pentru sistemul cu tambur actionat cu manaivela, cu caseta si ghidaj lateral actionat cu manivela sau cu capse ovale si butoni rotativi.
WhatsApp chat
Suna acum
Adresa